Maison Dadoo

Organizare Evenimente Private

Provocarea noastră preferată este aceea de a transforma un spațiu prin design și de a-l pregăti pentru un moment special în viața clienților noștri și a invitaților lor.

Echipa Maison Dadoo este pregătită pentru evenimente de orice dimensiune, având experiență în cele mai prestigioase locații din România. Creăm buchete, aranjamente florale, decorațiuni de lumânări sau styling de locație în conformitate cu caracteristicile fiecărui tip de eveniment: o nuntă, o ceremonie de botez, o aniversare sau orice alt eveniment privat.

Florile noastre ajung în fiecare zi în casele private din București și din toată țara, în momentele în care clienții noștri sărbătoresc ocazii speciale. Echipa noastră de designeri florali și designeri de eveniment îți oferă consultanță în alegerea temei și a designului care va pune cel mai bine în valoare atmosfera pe care dorești să o evoci.

Dacă se apropie un motiv de sărbătoare pentru care vrei să organizezi ceva special, contactează-ne pentru o ofertă personalizată.