19 aprilie 2019

Maison DADOO | Setup Mese pe Lung

Setup Masa pe Lung | Decor floral si logistica

Fie ca este vorba despre o cina privata, o petrecere aniversara sau chiar un eveniment complex cum este o nunta sau o cununie – Aranjamentul de MESE PE LUNG a devenit in ultimii ani o varianta de setup foarte indragita si apreciata si in Romania.

Aceasta pozitionare in lung de linie a meselor si a scaunelor permite invitatilor sa se vada intre ei mai bine si sa poata discuta mai lesne, si ajuta ca nu fragmenteaza grupurile de oameni la mese izolate. In plus permite si un decor de flori si logistica pe lung, tip „fileu” care adauga un plus de stil si de efect conceptului.

Pentru un astfel de setup de mese pe lung sunt necesare in primul rand mesele. In functie de tematica sau de concept acestea pot fi Raw/Natur, din lemn (potrivite pentru o locatie mai rustica sau un spatiu in aer liber) sau mese obisnuite dreptunghiulare, cu fata de masa in ton.

Pe locul doi trebuie gandit un mix de scaune potrivite in liniile conceptului propus. Aici se poate opta pentru scaune tip Chiavari din lemn (albe, aurii etc), scaune din lemn Pilgrim, scaune transparente de plexiglass, tip „Ghost”, sau scaune mai elegante tip Dior/Washington, etc.

Elemente Decor masa pe Lung

Pentru partea de decor floral se poate opta pentru o Arhitectura pe inaltime – compusa din sfesnice de metal (albe, aurii, argintii), sfesnice de cristal (aurii sau argintii), sau chiar paralilipipezi din metal auriu.
O alta varianta de asezare a decorului floral este o arhitectura la baza mesei – formata din fructiere cu flori dispuse pe lung sau mix de sticlute si recipiente din sticla cu flori si plante.
Alte variante la baza mesei ar fi decorul de Greenery si Flori pus direct pe centrul mesei, pe toata lungimea acesteia.
Pentru cei cu gusturi mai extravagante – de ce sa nu avem chair flori suspendate cu capul in jos deasupra mesei? Acestea se monteaza pe o structura speciala din metal si confera un efect foarte placut de „ploaie de flori.

Alte Accesorii de Masa

O alta componenta importanta pentru un setup de masa pe lung reusit sunt insert-urile de lumanari, ce adauga un plus de stil, iar pe timp de seara confera o lumina placuta, romantica pentru invitati, creand o atmosfera intima si calda. In functie de arhitectura florilor se poate merge pe lumanari pe suporti inalti asimetrici din sticla sau lumanari la baza mesei, in paharele.

Platourile suport transparente cu bumbi aurii sau argintii, tacamurile, vesela, paharele si servetele sunt niste detalii de logistica si ele foarte importante pentru a crea design-ul de eveniment perfect, acestea trebuind sa fie alese in ton cu restul de elemente ale setup-ului.

Fiecare tip de decor este spectaculos si unic in felul sau si trebuie gandit impreuna si cu recomandarea unei agentii sau un Event Planner cu experienta, care sa stie care este cel mai potrivit mix de elemente de logistica si flori care sa se potriveasca atat cu locatia cat si cu tematica evenimentului.

In continuare va lasam sa admirati o selectie de fotografii de la mai multe evenimente semnate Maison DADOO unde au fost realizate astfel de Setupuri de mese pe lung.