25 martie 2017

Maison DADOO | Nunta Padurile Regale

Padurile Regale – Locatie de Poveste

Toamna trecuta echipa Maison Dadoo a semnat unul dintre cele mai frumoase evenimente, o nunta de basm la Padurile Regale. Aceasta locatie impresioneaza prin linistea si serenitatea deplina  a padurii, intr-un cadru natural feeric, departe de galagia orasului.

Aceasta nunta a avut in centru cromatica White & Gold, si s-a desfasurat intr-un cort, care a fost in totalitate transformat prin draparea in alb a peretilor si tavanului, creand astfel un cadru intim si cozy, dar in egala masura elegant, de poveste.

De tavan au atarnat impunatoare candelabre de cristal cu accente aurii, intregind la randul lor conceptul evenimentului si aducand seara o lumina calda si romantica.

La intrarea in cort, la stanga si la dreapta, au fost amplasate doua aranjamente florale, supra-dimensionate, cu arhitectura pe inaltime, asezate pe coloane albe de lemn, compuse de asemenea din mix de flori albe si verdeata curgatoare.

Aranjamente Florale

Aranjamentele florale din interiorul cortului au fost si ele spectaculoase, de mari dimensiuni, gandite intr-un stil modern, wild/sauvage, compuse dintr-un mix de flori albe si diverse tipuri de verdeata, suspendate pe suporti tip paralelipiped de metal auriu, subtiri si discreti. De la departare, imaginea interioara a cortului a fost transformata total, aducand practic natura in interior prin intermediul acestei „paduri” stufoase de aranjamente florale.

Prezidiul a fost in sine o opera de arta, un decor floral asimetric, curgator, care oferea o nota de fluiditate lejera si foarte complementr. Pe masa, decorul din flori albe si verdeata a fost dispus intr-un mix de vase si recipiente aurii, elegante, de diferite marimi si forme, alternand cu lumanari.

Stilul luxos si elegant, dar totodata minimalist, si cromatica White & Gold a evenimentului au fost completate de diverse alte elemente si accesorii in ton, precum scaune chiavari aurii, cu voal impletit pe spatar, farfurii suport tip frunza aurie, servete de masa accesorizate cu inel auriu, si numere de masa in aceeasi cromatica, de tip rama de lemn cu ornamente in stil baroc.

Display-ul listei de invitati si aranjarea la mese a fost gandita sub forma de autocolant auriu, decupat cut-out, aplicat pe o superba oglinda mare, veche, cu rama de lemn aurie, ornamentata tot in stil baroc.

Totodata, in exteriorul cortului a fost organizat si decorul pentru cununia civila, unde Maison Dadoo a creat o alta poveste, avand in centru o arcada cu flori uriasa, spectaculoasa, punand accent tot de flori albe, accesorizata la baza cu un mix de cilindri de sticla cu lumanari plutitoare si multa yedera curgatoare, acesta fiind spatiul unde s-a oficizlizat cununia civila.
In acest sens a fost creat un set-up pentru publicul participant, compus din randuri de scaune chiavari albe de lemn, dispuse la stanga si la dreapta, pe centru un covor alb lung, delimitat de petale albe de trandafir, si un corp de mobilier alb, in ton, pentru oficierea ceremoniei.

Ne bucuram ca am putut face parte din povestea de dragoste a Andrei si a lui Alex si ca am ajutat la crearea acestui spatiu si decor de poveste.

Multumim si echipei Bon Mariage pentru recomandare.