27 mai 2020

Maison DADOO | Nunta la Hambar

Nuntile organizate in locatii ne-conventionale, precum in hambare rustice, shabby-chic si minimaliste sunt la moda de ceva vreme incoace.
Peisajul de locatii de acest tip nu este inca foarte saturat, cel putin doua astfel de locatii fiind in avantgarda:

Hadar Chalet este una dintre locatiile aparte din tara, ideala pentru evenimente private romantice si izolate, precum o nunta.
Complexul se afla situat la propriu in inima padurii, in zona Siriu, judetul Buzau si este compus dintr-o cabana cu mai multe camere si apartamente, dar si unitati separate de cazare, teren de tenis, piscina si un Hambar din lemn, pentru evenimente. Partea frumoasa este ca nu există semnal la telefon, deci esti complet izolat.

O alta locatie de tip hambar este The Green Spot Wedding BARN, situata langa Padurea Snagov, Ciolpani, pe DN 1 Bucuresti-Ploiesti. De asemenea o locatie de poveste, izolata si feerica.

Wedding at the Barn

Aceste hambar rupte de agitatia cotidiana au fost spatiile ideale pentru echipa Maison DADOO de a organiza in ultimii ani mai multe nunti de poveste.

Decorul simplu, rustic a fost foarte flexibil pentru a crea un spatiu de vis, welcoming si calduros atat pentru miri cat si pentru invitatii lor.

Setup Logistic Variat

Pe parte logistica spatiile de tip hambar sunt suficient de ofertante atat pentru amplasarea unor mese rotunde, dar si pentru un layout de mese dreptunghiulare, sau chiar fileuri de mese pe lung.

Fie ca mesele au fost accesorizate cu fete de masa si servet in ton, sau ca mesele au fost lasate neacoperite, natur, acestea au fost asortate cu scaune chiavari albe sau vintage, in functie de scenariu dorit.

Decorul interior al hambarelor a fost mixat cu drapaje de voal, suspendate pe barne si stalpi, candelabre de cristal, ghirlande de luminite sau chiar ghivece cu greenery suspendate.

Decorul Floral al Meselor

In functie de tipul si aranjarea meselor, partea de decor floral a fost adaptata ca atare. Pentru decor hambar cu mesele rotunde s-a mers pe aranjamente la baza mesei, tip fructiera compacta, aranjamente compuse in mix de verdeata si flori minimaliste, all white, amplasate pe felii de buturuga de lemn, direct pe masa.

La un alt eveniment, mesele de lemn natur au fost decorate cu aranjamente liniare, compuse din greenery si flori pastel-colorate, pe toata lungimea mesei.

Un alt decoar floral la un eveniment in hambar, a fost in cazul fileurilor lungi de mese, cu scaune stanga-dreapta, unde au fost create mixand sfesnice de metal aurii cu lumanari, iar la baza mesei lumanari si flori albe, cu insert de verdeata.

In general s-a mers pe un stil de decor floral wild, sauvage, boem, compus din mix de greenery si flori-accent de diverse culori, fie all white fie mai pastel colorate.

Alte zone de interes

Terasa exterioara a hambarului poate fi folosita si ca spatiu de lounge si zona pentru mesele de cocktail. La unele evenimente au fost amplasate tot aici si zona de Drinks sau cornere tematice cu paturici, slapi.

Terasa a fost si aceasta accesorizata cu ghirlande de lumini si decorata cu zone-accent compuse din ansambluri de buturugi, ladite si felinare de lemn, galeti si stropitori cu flori sau flori suspendate in sticlute transparente. Nu a lipsit semnalistica, sagetile guidance in ton.

Display-ul listei de invitati au fost niste obloane vintage de lemn, verzi, pe care au fost prinse cartoline cu numele si aranjarea la mese.

Evident nu au lipsit nici Candy Barul sau Lemonade Standul.

Cu alte ocazii, pe peluza din jurul hambarului au fost amenajate direct pe iarba mese cu setup pe lung, de asemenea cu decor compus din sfesnice de metal argintii, cu flori si lumanari amplasate intre ele, accesorizate cu fete de masa si servete maro.