27 martie 2018

Maison DADOO | Nunta Hadar Chalet

Un colt de Paradis – Hadar Chalet

Unele nunti sunt mai atipice… asa cum a fost si evenimentul Deliei si a lui Misha, ce a avut loc intr-o locatie de vis, un colt de Paradis parca uitat de lume, in mijlocul naturii, inconjurat de padure, in hambarul de la Hadar Chalet. Daca in povesti nuntile dureaza 3 zile si 3 nopti, cea a protagonistilor nostri a durat doua zile, in prima zi oficiandu-se cununia, iar in ziua urmatoare avand loc petrecerea.

Ziua 1

In prima zi invitatii au fost alaturi de miri in cadrul oficierii cununiei, eveniment ce a avut loc in foisorul de lemn din exterior, ce a fost si el decorat cu mix de greenery si flori suspendate asimetric in sticlute si borcanase.

Pentru partea de ospat a fost creat un setup cu 3 zone de mese pe lung, decorat cu sfesnice vintage din metal si decor floral la baza mesei in mix de vase si sticlute transparente. Astfel, cei prezenti s-au putut bucura de cina direct in inima salbaticiei, aproape de natura.

Ziua 2

Pentru urmatoarea zi echipa Maison DADOO a pregatit decorul in interioul hambarului, imbracand stalpii de lemn cu mix de greenery si organizand un setup de mese rotunde cu fete de masa si scaune chiavari albe. Pe fiecare farfurie a fost amplasat meniul si un con de brad cu name card-ul fiecarui invitat.

Pe parte de decoruri mirii si-au dorit un stil mai wild/sauvage, rustic/boem atat pentru aranjamentele florale cat si pentru restul de elemente care au impodobit locatia in interior si in exterior. Aranjamentele florale de pe mese au fost concepute in tonuri de verde si alb, cu mult greenery, fiind pozitionate la baza mesei pe felii de buturuga, un aspect inedit fiind ca fiecare masa a purtat numele unui animal.

Pe terasa din afara hambarului au fost create mai multe spatii dedicate – precum barul de limonada si mojito, bauturi puse in borcane stil picnic, zona de mese de cocktail, cateva zone de decor cu flori in stropitori, buturugi, ladite de lemn, galeti de metal cu slapi si paturi, felinare rustice, cartonasele cu asezarea la mese fiind agatate pe niste obloane vintage de lemn ce intregeau look-ul rustic. Deasupra intrarii in hambar au fost agatate ghirlande de becuri pentru a aduce un plus de lumina seara.

Mai jos puteti vizualiza si un clip video ce a adunat cele mai frumoase momente de la eveniment.

Video Credit: LoveFilms