5 aprilie 2018

Maison DADOO | Nunta Fratelli Social Club

Black, White & Gold

Nunta cuplului nostru Adina si Stefan a avut o directie vizuala concentrata in jurul ideii de Black, White & Gold, tonuri ce s-au observat pana la cele mai mici detalii ale organizarii evenimentului, atat de partea de decoruri florale cat si pe partea de elemente logistica.

Locatia, Fratelli Social Club, situata retras pe malul lacului Tei a fost locatia ideala pentru a pune conceptul in setup, look-ul industrial dar totodata elegant, combinat cu cromatica existenta deja in local – auriul candelabrelor, peretii de caramida neagra, paravanele-decor cu decupaje geometrice toate ajutand la coagularea look-ului si feeling-ului evenimentului.

Buchetul de mireasa a fost unul indraznet, cu tonuri de roz, cyclam si burgundy, compact ca si forma, dar texturat. Dintre florile care au compus buchetul nu au lipsit bujorii, ranunculus si trandafirii.

Nasa a avut un buchet compact, cu nuante de ivory, somon, galben pai, si rozuri. Domnisoarele de onoare, ce purtau rochii verde-mint, au avut buchete in ton cu al miresei, insa din pasteluri diafane si greenery.

Event Setup

In sala a fost creat un setup cu mese rotunde, cu fete de masa si scaune chiavari albe. Pe mese au fost create niste centerpiece-uri florale cu arhitectura pe inalt, de tip paralelipiped subtire din lemn cu decor floral in stil wild / sauvage, montat asimetric. Aranjamentele florale au fost compuse din flori all-white precum hortensii, trandafiri, lisianthus, mathiola si mult greenery – diferite specii de eucalipt si ruscus.

Masa prezidiului a avut un decor floral pe semicerc, in cromatica si ton cu restul de mese, dispuse in mix de vase, fructiere si sticlute aurii, cu insertii de lumanari.

In spatele prezidiului, suspendat contra peretelui de caramida neagra a fost creata o instalatie de mari dimensiuni, compusa din rame de lemn aurii, vintage, si cu decor floral.

In contrast cu cromatica aranjamentelor florale din sala au fost cei doi stativi de la intrarea in spatiu, de tip coloana alba cu top din plexiglass, in care au fost create niste aranjamente florale de mari dimensiuni, cu o cromatica mai jucausa de data asta, in nuante de rozuri, alb, galben, somon, lila si light orange.

Pentru display-ul listei de invitati a fost folosita o oglinda inalta cu rama de lemn aurie, in stil baroc, pe care au fost aplicate cu autocolant auriu ordinea asezarii la mese.

Afara, pe deck-ul din spatele salii, a fost amenajat un spatiu tip cocktail & lounge, cu canapele si masute albe si mese de cocktail, unde invitatii au putut socializa in aer liber.

Foto Credits: Theo Manusaride si Mihai Ilie (Imagenia)
Event Planning & Coordination Alexandra Blaga