2 aprilie 2018

Maison DADOO | Nunta Flavours In The Garden Club Diplomat

Când doi oameni se iubesc, timpul se oprește în loc…

Andreea și Manole, ea timidă, el emoționat, dar extrem de fericiți pentru că în această zi au sărbătorit nu una, ci două minuni ale vieții, nunta lor și botezul micului Barbu.

Retrasa grădină a Clubului Diplomaților, ”Flavors in the Garden”, locul unde s-a întâmplat frumosul eveniment, a fost decorat cu aranjamente florale și amenajat logistic de către echipa Maison DADOO. Am păstrat aerul romantic al spațiului, în manieră cât mai relaxată, potrivită întocmai personalității mirilor.

Buchetul miresei, al nașei, al domnișoarelor de onoare cât și aranjamentele florale și decorul grădinii au fost atinse de un stil sauvage/wild, asimetric, în perfecta armonie. Pastelurile discrete, inserțiile de verdeață și imaculatele flori albe au reinterpretat rusticul în stil modern.

PETRECEREA ÎN AER LIBER

Setup-ul meselor a fost unul dreptunghiular, fiecare din ele fiind acoperită cu o față de masă de in pe care se aflau șervete și veselă asortate, iar ca decor am creat un mix de sticle transparente cu flori, alternat cu lumânări. Bujori, lalele, hortensii, lisianthus și matthiola în nuanțe de pasteluri diafane au completat accentele verzi – ruscus și eucalipt parvifolia. Numerele de masă au luat forma unor cifre 3D, din lemn, de culoare albă.

Prezidiul a fost compus din două mese robuste, din lemn natur, cu o traversă de iută având pe ea aranjamente florale în ton cu cele de pe mesele invitaților.

Conceptul a fost întregit de următoarele elemente: canapele albe în grădină, un leagăn în copac, ghirlande de lumini, crengi suspendate asimetric, rame din lemn de diferite dimensiuni și colivii din lemn și metal.

Photocorner-ul a fost compus dintr-un mix de elemente vintage, precum o masca de șemineu din lemn alb, ușile vechi și un fotoliu cu imprimeu floral, îmbinate cu felinare, lumânări, colivii și cufere.

Display-ul de invitați, a fost creat pe obloane vechi de lemn, unde am așezat cartoline cu numele invitaților, indicând locul fiecăruia la masă.

Zona care a cucerit cele mai multe inimi a fost cea a ringului de dans, din lemn, vopsit alb, deasupra căreia am construit un uriaș ”nor” de baloane albe.

Fiecare poveste autentică de dragoste este o operă de artă, după cum am spus mereu, importante nu sunt trend-urile, ci propria amprentă personală.

 

Photo Credit: Mircea Ciuca