2 April 2018

Maison DADOO | Nunta Flavours In The Garden Club Diplomat

Flavours In The Garden

Fericitul eveniment ce i-a avut ca protagonisti pe Andreea si Manole a fost unul cu atat mai special cu cat concomitent cu petrecerea nuntii, cuplul nostru a celebrat si botezul baietelului lor, pe nume Barbu.

Locatia ce i-a gazduit pe invitati a fost spatiul Flavours in the Garden, localizat in incinta Clubului Diplomatic, o gradina retrasa cu aer romantic. Setup-ul evenimentului a fost unul in aer liber, echipa DADOO ocupandu-se atat de amenajarea logistica a spatiului, cat si de decorurile si aranjamentele florale.

Incepand cu buchetul miresei, al nasei si al domnisoarelor de onoare si terminand cu aranjamentele florale de pe mese si decorurile gradinii, mirii au ales sa mearga pe un stil sauvage/wild, asimetric, si pe o cromatica a florilor de alb si pasteluri discrete, cu multe accente si insertii de greenery, mizand pe un stil rustic reinterpretat, boem si modern.

Petrecere in Aer Liber

Setup-ul meselor a fost unul pe lung, cu mese dreptunghiulare, fete de masa de in si scaune chiavari albe, servete si vesela in ton. Decorurile florale au fost amplasate in mix de sticlute de sticla transparente ce au alternat cu lumanari. Printre florile folosite au fost bujori, lalele, hortensii, lisianthus si matthiola in nunate de pasteluri diafane, iar ca si accente de greenery – ruscus si eucalipt parvifolia. Numerele de masa au fost cifre de lemn, 3D, de culoare alba.

Prezidiul a fost comus din doua mese robuste, din lemn natur, accesorizate pe centru de o traversa de iuta pe care au stat aranjamentele florale, la baza stand cutia de dar – o valiza cu look vintage.

Alte decoruri care au intregit conceptul au fost o zona adiacenta de lounge, cu canapele albe de gradinta, un leagan cu decor floral agatat de copac, ghirlande de becuri ce au luminat intreaga zona pe timp de seara. Deasupra prezidiului au fost suspendate asimetric de crengi un mix de elemente de decor: rame de lemn de diferite marimi, mix de sticlute colorate si colivii de metal si de lemn.

O zona focala si de impact a fost un urias “nor” compus din zeci de baloane albe ce a fost suspendat deasupra ringului de dans.

Photocornerul – o alta zona de interes ce a dat un plus de savoare decorului – a fost compus dintr-un mix de elemente cu look vintage, precum masca de semineu alba de lemn, doua usi vechi, un scaun elegant, o bancuta si un fotoliu cu imprimeu floral, totul accesorizat de felinare de lemn, lumanari, colivii, geamantane de lemn si ladite rustice.

Pentru display-ul listei de invitati am folosit niste obloane vechi de lemn, de culoare verde, cu look shabby-chic, pe care au fost prinse cu clesti de lemn cartoline cu numele invitatilor si asezarea la mese.

Ne bucuram ca le-am fost aproape mirilor in aceasta zi speciala si le dorim toata fericirea din lume!

 

Photo Credit: Mircea Ciuca