27 aprilie 2018

Maison DADOO | Nunta Domeniul Manasia

Domeniul Manasia si Conacul Hagianoff

O bijuterie a patrimoniului arhitectural, istoric si cultural din zona Baraganului, cu radacini de la inceputul veacului XVII, domeniul Manasia include conacul boieresc Hagianoff, un parc de doua hectare si crama de sub conac, monumente construite in stil eclectic, cu elemente de arhitectura clasice si romantice.

Acesta a fost cadrul de poveste in care cuplul nostru, Diana si Bogdan, au ales sa isi celebreze casatoria. Evenimentul s-a desfasurat exterior, mesele invitatilor fiind amplasate in spatiul din fata conacului, alte zone de relaxare fiind gandite in partea de gradina.

Aranjamentele Florale

Mesele invitatilor au fost decorate cu mix de aranjamente florale la baza mesei, create fie in interiorul unor clopote de sticla, fie amplasate pe suporturi tip fructiera, cu insert-uri de lumanari. Cromatica decorurilor a fost bazata pe pasteluri discrete (alb, ivory, roz prafuit, peach, cyclam, somon) si insert-uri de greenery, aranjamentele continand flori precum trandafiri, hortenise, bujori, dhalii si lisianthus, cu accente de eucalipt.

Pe partea de logistica, mesele rotunde au fost acoperite cu fete de masa din material blackout, culoare ivory, asortate cu scaune chiavari albe. Pe mese au fost pozitionate numere de masa volumetrice, din lemn alb, in ton cu restul elementelor.

Zona treptelor a fost marcata de doua pocale mari cu aranjament floral in ton, dispuse la stanga si la dreapta intraii in conac. In interior, pianul alb a fost si el decorat cu un aranjament de flori si un sfesnic vintage cu lumanari.

Tot pe partea de aranjamente florale merita mentionata si structura tip chuppah (cadrul de metal cu patru picioare), ce a decorat spatiul interior al bisericii, structura care a fost acoperita in partea de sus cu o ploaie de flori albe, suspendate asimetric cu capul in jos, pe sub care au trecut mirii si invitatii prezenti la ceremonie.

Zona Gradinii

In zona de gradina au fost gandite mai multe spatii, care sa acomodeze o zona de joaca pentru copii si de relaxare, setup-ul fiind compus din mai multi paleti de lemn, pufi colorati, acadele gigantice din polistiren, un leagan cu decor floral agatat de copac, in centru fiind amplsata candy bar-ul – o masa mare de lemn raw, pe care au fost expuse tarte si dulciuri.

Intr-o alta zona a fost amplasata scena pentru momentele muzicale alaturi de trupa invitata, la baza acesteia fiind pozitionat cuvantul-hashtag „#Patrateii„, creat din litere mari de metal cu becuri in interior, nume de alint al mirilor.

Photo Cornerul

Zona Photo Corner a fost compusa dintr-un mix de piese de mobilier, in stil vintage-romantic, printre elementele de decor numarandu-se o masca de semineu alba de lemn, obloane si usi vechi, un mix de ladite si cutii de lemn, un fotoliu cu decor floral si mai multe obiecte ornamentale mici, precum carti, colivii de metal, o stropitoare, sfesnice cu lumanari si felinare de lemn. In spatele setup-ului a tronat in permanenta o masina de epoca Bentley, ce intregea atmosfera.

Lista de invitati a fost creata folosind niste obloane vechi de lemn, amplasate pe sevalete de metal, unde au fost prinse cu clesti niste cartoline cu asezarea la mese.

Photo Credit: Dragos Ciolac
Event Planning & Coordination Alexandra Blaga