24 aprilie 2018

Maison DADOO | Nunta Conac Polizu, Iasi

Conacul Polizu – loc de intalnire al boierimii veacului XX.

Cuplul nostru Cristina & James a ales sa isi organizeze nunta pe domeniul Conacului Polizu, un loc incarcat de istorie, pierdut printre frumoasele dealuri moldave. Acest conac a fost construit in anul 1887 de catre omul politic Constantin Ghika-Deleni si se afla in satul Maxut, comuna Deleni, judetul Iasi, fiind un ansamblu arhitectural compus din mai multe corpuri si anexe dispuse in jurul unei gradini.

Evenimentul a avut loc in spatiul exterior, care a fost impartit in doua zone principale – zona de cununie si zona de mese.

Setup Cununie

Pentru partea de cununie, echipa Maison DADOO a creat in gradina domeniului un setup compus din 84 de scaune chiavari albe, grupate cate 42 la stanga si la dreapta, cu un culoar de trecere pe centru. Scaunele dinspre culoar au fost decorate cu iedera curgatoare.

In fata acestei zone de sedere a invitatilor a fost pozitionata o structura tip Chuppah cu 4 picioare, imbracata in drapaj alb curgator, in interiorul careia a fost amplasat un obiect de mobilier alb, tip comoda, care sa serveasca drept masa de oficiere a cununiei. Pe comoda au stat niste decoruri florale si un sfesnic cu lumanari.

Accesorii florale

Buchetul miresei a fost unul in stil wild/sauvage, texturat, cu o cromatica bazata pe alb, ivory si nunate de roz, continand printre altele flori precum: bujori, trandafiri, dhalii, heleborus, wax flower, scabiosa capsula si greenery precum dusty miller, diferite feluri de eucalipt si panicum.

Buchetul nasei a avut o cromatica mai indrazneata, de rozuri si cyclam, compus preponderent din bujori, cu accente de piper roz, astrantia, crengute de zmeura, wax flower si frunze de eucalipt.

Cocardele, micute si delicate, au fost create in ton cu buchetele, avand o cromatica alb – rozuri pastel si accente de greenery, fiind insotite de cartoline pentru diferentiere, toate amplasate pe tavite vintage.

Lumanarile de cununie au avut un format mic, de 35 cm inaltime, cu decor pe o parte, in acelasi stil si culori cu restul de accesorii florale.

Setup Mese Invitati

Asezarea la mese a invitatilor a fost amenajata tot in gradina exterioara, fiind compusa dintr-un setup de 4 mese lungi, cu cate 20 de scaune chiavari albe pe fiecare latura, in total un seating de 160 de persoane. Partea de logistica a cuprins, de asemenea, si fete de masa ivory din in, servete in ton si vesela, tacamurile fiind legate cu panglica albastra.

Decorul floral a fost unul cu o arhitectura la baza mesei, pe toata lungimea acesteia, compus dintr-o ghirlanda sauvage-curgatoare la extremitatile mesei din mix de greenery (eucalipt), cu accente de flori albe si pastel si insert-uri de lumanari.

Prezidiul a fost dedicat doar celor doi miri, fiind o masa de forma rotunda, din lemn, decorata in stil shabby-vintage cu un mix de vase, pocale, clopote de sticla si sfesnice cu lumanari, cu decor floral in aceleasi nuante de pasteluri diafane.

Deasupra meselor invitatilor au fost atarnate ghirlande de becuri si lampioane rotunde de hartie, care intregeau look-ul setup-ului exterior.

O alta zona de interes a fost photo-cornerul, amenajat tematic intr-o zona separata, compus dintr-un mix de elemente vintage din lemn, precum ladite, cufere si felinare si un decor asimetric suspendat de crengile copacilor (borcanele cu lumanari, sticlute, rame de lemn, colivii, etc).

Zona Scarilor

Accesul invitatilor in gradina interioara s-a facut coborand pe niste trepte de piatra, o zona care a fost decorata de echipa noastra cu pocale mari de piatra cu flori, iar pe stanga si dreapta treptelor au fost amplasate la baza un mix de cilindri de sticla, lumanari si iedera curgatoare.

A fost o nunta de poveste si ne bucuram ca le-am fost alaturi mirilor cu aceasta ocazie speciala.

| Video Credits | Dragos Badicu – Transylvania Pictures
| Photo Credits | Ciprian Lupan