7 aprilie 2020

Maison DADOO | Nunta Castel Jidvei | Carnaval

Locatie de Poveste

Una dintre cele mai colorate si complexe ceremonii pe care Maison DADOO le-a semnat a fost aceea a tinerilor Maria si Paul, care s-au cununat si casatorit la Castelul Bethlen-Haller, cunoscut si sub numele de Castelul Jidvei.

Castelul nobiliar din satul Cetatea de Balta (judetul Alba) a fost construit spre sfarsitul anilor 1500, pe o colina din nord-estul localitatii, refacut ulterior la mijlocul anilor 1600 in stil renascentist francez, dupa modelul castelului Chambord din Franta.

Pregatirea Evenimentului

Domeniul Castelului fiind foarte amplu, a fost locatia perfecta pentru a gazdui nenumaratele atractii care au dat viata festivitatii, tematica evenimentului fiind Carnavalul.
Pentru aceasta ocazie speciala Maison DADOO (care a semnat si organizarea si planningul eventului) a creat un spatiu de poveste pe domeniul castelului, aducand la fata locului un gigantic balon cu aer cald, un Carrousel in marime naturala, mimi si clownioameni pe picioroange, un bus Wolkswagen pe post de Photo-Boothstanduri de inghetata si Pop Corn.

Alte zone de interes au fost: loc unde a avut loc cununia – pe gazon – loc prevazut cu scaune chiavari albe asezate in stil cinema, cu un covor alb pe aleea centrala si o minunata arcada de flori unde a fost masa preotului. La intrare tronau doua aranjamente de flori uriase, dispuse in pocale si asezate pe coloane.

Castel Jidvei, de-ale Carnavalului

Alte zone in aer liber de care participantii s-au bucurat au fost: zona de Photo CornerCheese-Barul, Candy Barul, Zona de Lounge, zona de Barbeque si Barul, care au adaugat un strop de magie.

Petrecerea propriu-zisa si zona de mese a fost creata inauntrul unui cort transparent, al carui tavan a fost imbracat in perdele de lumini, creand un setup cu totul aparte si romantic in timpul serii. Tot in cort a fost pozitionata si scena pentru nenumaratele performance-uri live din timpul evenimentului, precum si zona de mese.

Setup Logistic zona Mese

In interiorul cortului au fost pregatite mesele invitatilor. Acestea au fost un mix de mese dreptunghiulare si rotunde, cu fata de masa alba si scaune chiavari albe. Centerpiece-ul de flori a fost in cromatica pastel, viu-colorat, cu nuante de roz, mov, lila,fucshia si greenery, in stil wild-sauvage, asezate pe vaze inalte de sticla. Cromatica meselor a fost completata si de accesorii precum servetele, care au fost de asemenea un mix de culori pastel.

La finalul petrecerii invitatii s-au putut bucura de un spectacol de artificii fabulos.