4 aprilie 2018

Maison DADOO | Nunta Cannes – Domaines des Olivier de L’Esterel

Un colt de Paradis

Undeva in sudul calduros la Frantei, in zona Rivierei Franceze, se afla superbul domeniu Domaines des Olivier de L’Esterel. Desi este situat la doar 15 minute distanta de aglomeratia Croazetei si de agitatia Cannes-ului, proprietatea pare ca face parte dintr-o lume separata. O oaza de liniste si relaxare, o vila eleganta imbracata in piatra, in stil mediteranean, inconjurata de dealuri si paduri verzi si privelisti unice.

Acesta este cadrul de poveste in care echipa Maison DADOO a organizat una dintre cele mai frumoase nunti ale anului 2017, pentru cuplul Catrinel si Ariane.

Pregatirea Setup-ului

Evenimentul a fost un challenge creativ atat din punct de vedere al decorurilor florale cat si logistic, echipa plecand din Romania cu cateva zile inainte catre locatie pentru a avea timp sa pregateasca intreg setup-ul ce a fost compus din mai multe zone.

Cununia a avut loc pe pajistea proprietatii, intr-o zona dedicata, unde a fost creat un spatiu exclusiv pentru invitati si miri. Pentru ceremonie a fost construit un podium circular, pe care a fost amplasata o structura tip Chuppah, imbracata cu drapaje albe si decorata cu flori pe toata partea de sus si pe laterale, tavanul acesteia fiind alcatuit dintr-o ploaie de flori albe suspendate asimetric cu capul in jos, ce acompaniau un candelabru din cristal.

Buchetul de mireasa a fost unul in stil wild / sauvage, asimetric si minimalist, compus din flori albe si mix de greenery, cel de nasa contrastand prin culori mai puternice, precum burgundy si cyclam.
Domnisoarele de onoare au purtat rochii lungi, fluide, roz-pudrat accesorizate cu buchete de flori in pasteluri delicate si greenery.

Petrecerea s-a desfasurat tot in vasta gradina a locatiei, intr-un spatiu situat intre vila si piscina, unde a fost montat un cort transparent cu accente de drapaj alb, podea cu mocheta alba si candelabre de cristal.
Setup-ul meselor a fost un mix intre mese dreptunghiulare dispuse pe lung si mese rotunde, cu scaune chiavari transparente, fete de masa gri de in si tacamuri si vesela in tonuri de argintiu si transparent.
Meselor invitatilor au fost alese sa poarte nume de orase, cartolinele fiind display-ate pe tije inalte argintii de metal cu suport clips. Pe fiecare farfurie a invitatilor a stat amplasat cate un trandafir discret de culoare roz, legat cu funda gri.

Decorurile Florale

Aranjamentele florale au fost ca niste pete de culoare si prospetime, intregind tot decorul existent, paleta cromatica axandu-se pe alb si pasteluri delicate cu accente de cyclamen si burgundy si inserturi de greenery.

Pe mesele dreptunghiulare au fost create decoruri florale pe lungimea mesei, in mix de recipiente albe, transparente si argintii, iar pe mesele rotunde au fost conceptute centerpiece-uri de mari dimensiuni, tot la baza mesei, pe fructiere.
Printre florile folosite au fost trandafiri, bujori, lisianthus, hortensia, mathiola, accesorizate cu eucapit, yedera si ruscus. Stilul a fost unul romantic-boem, wild/sauvage, pastrandu-se totodata nota de eleganta.

Masa prezidiului a fost de doua persoane, decorata pe toata lungimea cu un decor de flori in ton, in mix de vase argintii.

Alte zone de decoruri florale au fost ampalsate atat la intrarea in vila cat si pe culoarul principal din interior, dar si in zona de terasa. Pocale mari de piatra si de metal cu decor floral bogat, amplasate fie pe jos, fie pe coloane albe sau sfesnice de cristal cu flori asezate pe coloane de oglinda.

Tortul mirilor a fost si el unul de proportii, cu 5 nivele, decorat cu flori naturale in tonuri pastelate.

A fost un eveniment deosebit si frumos si ne bucuram ca am putut sa le fim aproape mirilor in aceasta zi speciala.

Pe langa galeria foto va invitam sa vizionati si clipul video al evenimentului.

Foto Credit: Emm and Clau
Video: Dragos Badicu – Transylvania Pictures