26 mai 2020

Maison DADOO | Cununie Exotica, Resedinta Privata Lac Snagov

Aceasta cununie a avut loc intr-un peisaj de vis, izolat si romantic, situat in cadrul unei resedinte private amplasate pe lacul Snagov.
In acest spatiu cu totul aparte a fost montat un cort de evenimente transparent, inauntrul caruia a fost organizat setupul logistic.

Setup Cununie Civila

Cununia s-a desfasurat tot pe malul lacului, pe pajistea cu vedere spre ponton, unde a fost amenajat pentru invitati un un decor de ceremonie complex compus din setup de scaune de lemn tip ‘Pilgrim‘, aranjate ‘cinema’ , cu covor alb pe culoarul din mijloc si cu decor floral la baza, pe sol.

O arcada dreptunghiulara, drapata cu voal alb si accesorizata cu decor floral asimetric, in ton, a intregit decorul spatiului si zona de oficiere.

Setup Cort Transparent

In interiorul cortului au fost amplasate mese dreptunghiulare, care acomodau cate 10 persoane la fiecare fileu. Setupul logistic a fost compus din scaune maro, de lemn, tip ‘Pilgrim‘, accesorizate cu fete de masa si servete in ton, simple de in, culoare beige deschis. Platourile-suport din sticla transparenta au fost amplsate pe frunze exotice de Monstera, pentru a intregi conceptul de look exotic.

Pe mese, centerpiece-urile au fost sfesnice de metal argintii, vintage, cu lumanari in pahare de sticla, conferind un plus de estetica si de arhitectura pe inaltime.

Peretii si tavanul cortului au fost imbracate in perdele de luminite, care la lasarea serii au conferit setupului un mood romantic si feeric.

Tot in interiorul cortului a fost amplasata si scena pentru recitalurile Live ale bandurilor invitate, totodata si toata partea de lumini si sunet.

Decoruri Florale Cununie

Mesele invitatilor au fost decorate cu un mix de flori in sticlute si recipiente de sticla. Mixul si cromatica florilor s-a incadrat in conceptul de exotic al evenimentului, mizand o paleta colorata, incluzand nuante de alb, roz, fuchisa, peach, albastru, lila, oranj si verde.
Printre sfesnice au fost pozitionati si cilindri de sticla transparenti, inalti de 60 cm, cu mix de frunze exotice.

Tot intercalate printre sticlutele cu flori, sfesnice de metal si cilindri de sticla au fost amplasate pe masa si lumanari albe in pahare de sticla.

Numerele de masa au fost pictate manual cu culoare alba pe frunze lungi de Strelitzia, amplasate in sticle de vin cu ceara topita pe ele.

Dintre florile si plantele folosite putem enumera: hortensii, bujori, anthurium, oridee phalaenopsis, delphinium, orhidee cymbidium, matthiola, gloriosa, baby ananas cyclamen, leucospermum, floare de strelitzia, fruze de monstera, strelitzia, palemto si areca.

Alte zone de interes

Lista de invitati a fost gandita sub forma unui oblon de lemn vintage, verde, pe care au fost prinse cu clesti de lemn cartoline cu numele invitatilor si asezarea la mese.

In afara cortului au fost amenajate mesele de cocktail, cu fata de masa in ton si mic decor floral.

Tot ca si touch de decor, in spatiul au fost amplasate si initialele cuplului, literele „A&A„, supradimensionate, din metal copper cu beculete, care au intregit atmosfera.

Alte zone de interes au fost Candy barul – amenajat pe o masa rustica de lemn cu mix de dulciuri in ton, si Barul de Drinks.