3 martie 2020

Maison DADOO | Ceremonie in Stil Italian

Eveniment privat: Cununie

Locatie: Vila Privata, cu ponton si iesire la lacul Snagov.

Decoruri florale mese: conceputul duce cu gandul la ruralul Italian, la zona Mediterana, cu flori discrete si romantice, simple, intr-un stil aerisit si boem.

Cromatica flori: Alb, ivory, galben, greenery. Insert de lamai.

Tip flori si plante folosite: Bujori albi cu centru galben, frunze de Pittosporum, Matthiola alba, Viburnum verde, Ranunculus galben. Florile au fost amplasate intr-un mix de vase, vaze, pahare si ghivece de teracota in nuante de albstru si cu motive ceramice italiene. Totodata au mai fost inserate si elemente de decor si setup de masa in stil vintage / shabby chic, precum suporturi de lumanari din lemn, ceramica pictata.

Setup logistic: S-a folosit un cort transparent de mari dimensiuni, in interiorul caruia au fost amplasate mesele in stil file-uri. Tavanul cortului a fost imbracat in perdea/plasa de lumini feerice, care seara confereau o atmosfera romantica, intima.
Totodata in interiorul cortului a fost amplasata si scena si partea sceno-tehnica pentru performance-ul bandului live. Guest Band: Zuralia
In setup s-au folosit mese dreptunghiulare, cu fata de masa alba si pe centru traversa lunga, de culoare albastru-Turquoise. Scaunele au fost de lemn, natur, tip „Pilgrim”. Pe masa set de 3 farfurii, mix dimensiuni, cu motive stil ceramica mediteraneeana (Italia, Spania, Portugalia), tacamuri argintii.

Decor Zona cununie: a fost compus dintr-o arcada ovala cu flori albe si mix de greenery, covor alb, scaune de lemn tip Pilgrim cu pernuta alba, asezate tip cinema, pe marginea aleii centrale au fost amplasate ghivece de teracota cu tufe mari de hortensie alba.

Cornere Speciale: zona Bar Food & Drinks. Barul de lemn a fost imbracat in faianta cu motive mediteraneene.