5 aprilie 2020

Maison DADOO | Botez Eden Zaira, Corbeanca

Paradisul Verde

Intr-o locatie privata plina de verdeata si liniste, undeva in Corbeanca, Maison DADOO a organizat unul dintre cele mai aparte botezuri, pentru micuta Eden Zaira.

Locatia a fost amenajata intr-un mod cu totul special, setupul logistic fiind amenajat preponderent in interiorul unui cort transparent. Tavanul cortului a fost decorat cu greenery si un candelabru de cristal si perdea de lumini.

Asezarea la mese a Invitatilor a fost facuta direct pe gazonul existent, unde au fost pozitionate un mix de mese rotunde si dreptunghiulare, cu fete de masa black-out de culoare ivory, accesorizate cu scaune de lemn vintage tip Pilgrim cu pernuta, dar si o scena pentru dans.

Accesoriile de masa au fost in acelasi stil, cu platouri suport de sticla transparente, tacamuri argintii, lumanari si servete in ton cu fata de masa.

Aranjamentele florale

Centerpiece-urile florale ce au impodobit mesele au fost un mix de aranjamente pe sfesnic de metal imbracat cu totul in flori, dar si paralelipipezi de metal aurii cu flori on top. Suportii de flori au fost si ei accesorizati cu sfere de sticla suspendate, cu lumanari led in interior.

Florile au fost intr-o cromatica gingasa si romantica, cu nuante de alb, ivory, roz blush, printre flori numarandu-se trandafiri, mini rose, hortensie, wax flower, eustoma, matthiola, campanula si greenery de textura precum ruscus, pittosporum si frunze de Pistachio.

Alte zone speciale

Alte zone speciale la petrecerea de botez a Zairei au fost aleea principala – care a fost decorata stanga si dreapta cu flori butaforice, bujori albi de mari dimensiuni, zona de candy bar, barul de drinks & cocktails, dar si o mica zona de lounge, cu canapele verzi de catifea si balansoare de metal, zona unde erau si cosuri cu paturele pentru partea a doua a zilei cand era mai racoare.
Totodata un decor statement a fost si o poarta imbracata in flori, unde a fost amplasat si numele ‘Eden Zaira’ 3D, vopsit roz.