3 iunie 2020

Maison DADOO | Botez Club Snagov

All White | Crystals, Gold & Transparent

Club Snagov a fost locatia care a gazduit un botez cu totul aparte. Intreg setupul locatiei – atat pe parte de decoruri cat si logistica – a fost modificat pentru a pastra conceptul minimalist, alb si pur, punand accent pe elemente transparente, cristale, oglinda cu accente-insert de auriu.

Interiorul locatiei a fost infrumuseat de catre echipa Maison DADOO cu drapaje de voal pe pereti si mocheta de culoare alba pe toata suprafata, inclusiv in zona exterioara de terasa.

Setup Logistic

La interior, invitatii s-au putut bucura de un setup de mese mixt, atat mese dreptunghiulare cat si rotunde, toate de culoare alba. Mesele au fost prevazute cu blaturi de oglinda pe toata suprafata si accesorizate cu scaune tip Chiavari transparente.

Pe mese – au iesit in evidenta platourile suport din sticla transparente cu bumbi aurii, cu servete in ton de culoare alba.

Decor Floral Mese

Decorurile florale din cadrul botezului au pus accent pe eleganta, minimalism si rafinament, fiind compuse din sfesnice de cristal transparente cu 5 brate si inserturi de accente aurii, decor floral de mari dimensiuni on top. La baza, pe masa, au fost amplasate flori in mix de sticlute si recipiente aurii.

Decorul floral s-a axat doarpe flori, cromatica fiind preponderent alb, dar si cu inserturi de roz blush, discret. Din mixul de flori folosite putem aminti: Orhidee Phalaenopsis, trandafiri de mai multe specii, lalele, astilbe albe si roz, hortensii, eustoma, s.a.

Alte Decoruri Florale

Un detaliu inedit a fost decorarea candelabrelor circulare de pe tavan cu flori, in aceeasi culoare alba, aducand un plus de farmec si estetica spatiului. De asemenea, pe tavan au plutit manunchiuri de baloane albe, cu heliu.

Alte decoruri florale speciale au fost amenajate in zona terasei-ponton cu vedere spre lac, unde au fost amplasati paralelipipezi si cuburi de oglinda, cu cilindri si vaze de sticla cu flori albe, inclusiv cale.

Zone speciale

O zona aparte si de impact a constituit-o masa de Candy Bar, compusa din mai multe corpuri si blaturi de sticla transparente, avand aranjamente de cale si hortensie in interior. Pe masa au fost folosite un mix de platouri si suporti de oglinda pe care au fost asezate dulciurile.

Tot aici pe terasa, balustrada de sticla a fost decorata cu sfere transparente suspendate, cu lumanari in interior.

O zona decorata cu totul aparte a fost aleea cu trepte care ducea spre lac. Aici a fost folosit un covor lung alb, iar pe partea stanga si pe partea dreapta a fost construit un decor liniar compus din plante exotice de tip palmier areca, in ghivece albe, multe petale de flori albe, lampadare si lumanari in cilindri si boluri de sticla.