6 septembrie 2023

Maison DADOO | Botez BoHo Pampas & White Flowers | Snagov

Pampas Grass BoHo Safari Themed Baptism

Locatie: Casa privata, Snagov
Eveniment: Botez
Decoruri mese: Decor floral compus din mix de recipiente transparente de sticla, la baza mesei, alternate cu cilindri de sticla cu Pampas, avand o arhitectura pe inaltime. S-au folosit din loc in loc si sfesnice de metal albe, cu lumanari.
Cromatica: Boho-Minimalist / Crem, Bej si Alb | All White & Greenery
Tip flori si plante folosite: trandafiri, bujori, lalele, eustoma, astilbe, pampas, matthiola, hortensii, ornithogalum, frunze de palmier uscate, wax flower, greenery tip ruscus, eucalipt.
Decor deasupra meselor: perdea/plasa de lumini mici led, lumina calda.
Setup logistic: mese pe lung, fata de masa ivory black-out, scaune Velvet bej cu insert auriu, platou suport transparent, tacamuri albe cu auriu, servet in ton, lumanari plutitoare, meniuri rotunde pe farfurie cu grafica in ton, numar de masa in rama vintage aurie de metal si sticla.
Ceremonia de Crestinare a avut loc pe ponton, unde a fost amenajata o zona speciala cu decor circular pe cristelnita si pocal mare cu decor floral, dispus pe coloana de lemn alba, masuta pentru preot si scaune Pilgrim vintage pentru asezarea invitatilor. Fundalul muzical a fost asigurat de o reprezentare la harpa.
Decor PhotoConer: panou circular cu decor din pampas si frunze de palmier uscate, grafica personalizata.
Cornere Speciale: Drinks Bar, Candy Bar, Lemonade Bar, Cigar Bar.