Darius & Alex

Frații Dadoo

Maison Dadoo e proiectul de suflet al unor frați gemeni pe nume Darius și Alexandru, născuți în Sibiu. Deși și-au descoperit pasiunea pentru frumos foarte devreme, direcțiile pe care le-au urmat fiecare au fost diferite.

Darius, ales cel mai bun designer floral din România în 2011, și-a descoperit pasiunea pentru flori de mic. La 12 ani era probabil printre puținii copii care aveau atât de multă grijă de colecția lor de cactuși și plante de apartament, iar la 14 ani era cu siguranță printre puținii adolescenți care începeau să lucreze cu flori în mod profesionist, într-un atelier. Deprinzând tehnicile de cultivare a plantelor, Darius a mers mai departe, începând să creeze buchete și aranjamente, lansând în 2008, în Sibiu, Maison Dadoo. Fără prejudecăți, s-a jucat cu florile și a experimentat, reușind să-și dezvolte stilul care a devenit un trademark și care, în timp, a ajuns să dea tonul în materie de design floral în România.

Alexandru i s-a alăturat lui Darius în 2011, după o experiență internațională în restaurare arhitecturală și design de interior, dându-și seama că ar putea să își folosească experiența de până atunci pentru a lucra în domeniul designului de eveniment. A adus cu el o etică profesională puternică și entuziasmul de a accepta orice provocare și de-a realiza orice proiect, oricât de dificil. Standardul pe care Mason Dadoo îl impune astăzi în design floral se datorează în mare parte energiei cu care Alexandru a completat echipa. Iubirea pentru flori inspirată de fratele său Darius, face ca acest proiect de suflet să continuie, alimentat de pasiune, creativitate și exigență.

După stingerea din viață a lui Darius în 2015, moștenirea lăsată de el și visul cu care a început totul e dus mai departe cu determinare de Alexandru și o echipă pasionată de profesioniști alături de care Maison Dadoo crește în fiecare zi.

#dadooforever #weareone #workingonadream #dariusteiubim