12 decembrie 2019

It’s Almost Christmas | Decoratiuni Craciun

It’s Almost Christmas

Am intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru Craciun. Sezonul Sarbatorilor este aici, un motiv suficient de bucurie pentru toata lumea.
Este o perioada dedicata familiei, traditiilor, decorarii caminului, o perioada de liniste, plina de culoare, caldura, zambete, colinde si vin fiert.

Decoratiuni de Craciun

Ca in fiecare an in aceasta perioada, echipa Maison DADOO a fost ocupata ca o gasca de spiridusi harnici din atelierul lui Mos Craciun sa trebaluiasca la cele mai frumoase proiecte si decoratiuni de poveste.

Fie ca este vorba de Workshop-urile organizate pentru publicul larg sau pentru echipele din companii, fie ca pregatim decoruri tematice pentru evenimente, fie ca infrumusetam vitrine de magazine sau spatii HoReCa, sedii de firme sau chiar institutii publice, Maison DADOO aduce si imparte magia Sarbatorilor de Craciun peste tot. Si creaza povesti frumoase !

Mai jos gasiti o selectie de fotografii, colorate si vesele, special pregatita pentru voi ca sa va bucure ochiul si sa va incarce sufletul de un Vibe frumos de Sarbatori!

Si poate gasiti ceva idei care sa va inspire!

#ChristmasIsComing