13 iulie 2020

Maison DADOO | Decor Cununie exterior

Decorurile de Cununie in exterior, in aer liber sau in natura sunt foarte populare in ultimii ani. Fie ca este vorba de locatii private sau estate-uri cu traditie, malul lacului la marginea orasului sau izolat in inima Padurii, aceste ceremonii isi pun cu siguranta amprenta asupra oaspetilor ca moment memorabil.

Setup Logistic

Un setup general preferat pentru astfel de cununii este compus dintr-un mix de scaune de lemn (Chiavari, Pilgrim, etc) dispuse pe mai multe randuri si coloane, ca la cinema, avand culoar de trecere pe centru. Acesta este locul unde sunt asezati invitatii.

In fata scaunelor se amplaseaza de obicei o instalatie cu decor floral, fie ca este vorba de o arcada ovala, rotunda sau patrata, o chuppah (structura tip pagoda, cu 4 picioare) sau chiar o instalatie tip perdea de flori.

Langa arcada se pozitioneaza o mica masuta de lemn sau un alt obiect de mobilier similar, pe care se aseaza cele necesare oficierii sau chiar si un aranjament floral pe fructiera.

Aleea de pe mijloc este de obicei acoperita cu un covor rosu sau alb, in ton cu locatia si tematica.

Decor Floral

Un decor floral statement si impresionant la cununii ar fi cele doua coloane cu pocale mari cu flori, care pot fi impunatoare si un element vizual cheie in setup, asortat in ton cu tematica.

Pe langa arcada sau instalatia florala principala si zona aleeii dintre scaune poate fi decorata la baza scaunelor, pe jos, cu un aranjament liniar, simetric stanga-dreapta compus din mix de plante si flori, cilindri sau lampioane cu lumanari etc.. care intregesc vizual setupul si conceptul.

Totodata, se obisnuieste ca si scaunele care compun randurile interioare de la alee, sa fie accesorizate cu un mic buchetel de flori si greenery, in ton.