11 mai 2020

Maison DADOO | Nunta la Conac | Crama Avincis

Crama Avincis, din regiunea Dragasani, Oltenia, este un loc de poveste si cu traditie, o zona intinsa si serena, situata la poalele colinelor si cultivata cu podgorii masive de vita de vie, scaldate de soarele bland. Conacul de pe domeniu, construit in stil Neo-Brancovenesc, este un spatiu privat al familiei, insa complexul este unul foarte amplu, punand la dispozitie diferite spatii pentru festivitati, degustari si recreere.

Nunta in Podgorie

Acest cadru romantic, rustic si cu totul aparte este locul in care Maison DADOO a organizat de-a lungul timpului mai multe evenimente pentru cupluri, atat nunti cat si cununii.

Pe pajistea acestui domeniu, chiar langa podgorie, a fost amplasat un cort mare, transparent, in care au fost organizate mesele invitatilor si alte zone de interes. Tavanul cortului si peretii laterali au fost imbracati in perdele de lumini, care la caderea serii confereau o atmosfera foarte pitoresca si romantica.

Setup si elemente Logistice

Dat fiind caracterul rural/rustic al zonei, elementele logistice au respectat acest stil, respectiv un amplasament de mese din lemn masiv, dispuse pe lung in fileu, cu scaune tot de lemn, tip Pilgrim, pozitionate stanga-dreapta.

Pentru a intregi conceptul, pe mese nu au fost folosite fete de masa, ci felii de buturuga, pe post de platou-suport. Acestea au fost complementate de servete de in, culoare bej-natur.

Decor Floral

Partea de decor floral a fost gandita sub forma unor aranjamente continue, liniare, amplasate direct pe centrul mesei, de la un capat la altul. Focus-ul s-a pus pe folosirea unui mix de diverse tipuri de greenery, cu insert de flori, chiar ciorchini de struguri si fructe de padure. Din mixul de verdeata si flori amintim: salal, ruscus, wax flower, eryngium, eustoma, trandafiri, hortensii, astilbe, s.a. Florile au fost complementate de mix de lumanari

Alte spatii speciale

In functie de evenimentele care au avut loc, au fost concepute si alte spatii speciale, precum zona de Cununie – unde au fost amplasate scaune chiavari albe, covor alb, si o arcada dreptunghiulara superba, cu decor floral asimetric, dar si o masa alba de lemn pentru oficierea ceremoniei.

In alta instanta a fost construita pe pajiste o zona de decor, un ansamblu compus din mix asimetrici de busteni, buturugi si felii de lemn, cu lumanari si felinare.
Tot ca si decor, au fost construite aranjamente florale de mari dimensiuni ce au fost pozitionate pe butoaie de vin.

Alte zone de interes de care invitatii s-au putut bucura au fost zona de BBQ (protap) si zona de Candy-bar, amenajate in acelasi stul rustic/vintage.