18 aprilie 2020

Maison Dadoo | Nunta Club Snagov – Mese pe Lung

Club Snagov este una dintre locatiile vedeta in materie de evenimente private din afara orasului, situat intr-o zona naturala protejata a lacului Snagov, la 30 km de Bucuresti.
Un loc linistit si pitoresc, ideal pentru nunti sau ceremonii private, ce cuprinde un restaurant cu pavilion situat chiar pe malul lacului.

Gold, White and Greenery

Acesta a fost cadrul in care s-a desfasurat nunta cuplului Ioana & Claudiu, un eveniment de poveste semnat de echipa Maison DADOO atat de parte de aranjamente florale, decoruri si setup logistic, dar si pe parte de event/wedding plannning.

Tematica s-a axat in jurul culorii auriu – elemente care au fost omniprezente atat la nivelul decorului de pe mese cat si in accesoriile aferente. Setupul logistic a fost compus din mese lungi (fileuri) cu oamenii asezati pe ambele parti. Pe mese au fost pozitionate sfesnice de metal vintage aurii cu lumanari, asortate cu mix de sticlute, vase si vaze vintage aurii in care au stat florile. Fetele de masa alba au fost fundalul perfect pentru platourile suport transparente cu dunga aurie si scaunelefoarte chic, tip Cameleon.

Decorul floral al meselor a adus un plus de estetica conceptului, fiind unul minimalist si curat, cu o cromatica alb & greenery, dintre florile folosite putand enumera: trandafiri, lalele, eustoma, matthiola, hortensii, wax flower, cu insert-uri de vegetatie precum ruscus, pittosporum.

Alte zone de interes

Alte zone care au infrumusetat spatiul la Club Snagov au fost un pian alb superb,care a fost decorat cu aranjamente florale, si zona unde s-a tinut ceremonia de cununie, anume pe ponton, unde a fost amenajata o structura de forma circulara,de 2 m diametrul, imbracata cu flori albe si greenery.

O zona cu un concept aparte a fost masa prezidiului, care a avut deasupra o structura suspendata in forma de cerc, imbracata si aceasta in flori albe si greenery.

In acest spatiu au fost pozitionate si masa preotului si scaunele chiavari albe, pe care invitatii la cununia religioasa au stat asezati. La intrarea in acest spatiu au tronat doua aranjamente florale uriase, in pocale de metal aurii, amplasate pe coloane albe.

Invitatii s-au mai putut delecta si in zona de Cigar Bar, un spatiu care ii invita pe gentlemen sa savureze un trabuc sau un whiskey de calitate.