12 mai 2020

Maison DADOO | Nunta Palatul Snagov

Una dintre cele mai apreciate locatii din preajma Bucurestiului pentru acest tip de evenimente private este Palatul Snagov. Fostul palat regal construit in anii ’30 de către Henrieta Delavrancea-Gibory pentru Printul Nicolae Brana este situat in linistea lacului Snagov, fiind o oaza retrasa plina de liniste si intimitate. Salile de evenimente au o arhitectura brancoveneasca cu mobilier in stil baroc si ornamente burgheze. Exteriorul complexului Snagov este de asemenea un loc ideal pentru evenimente precum ceremonii private, avand ponton cu iesire la lac si pajiste de mari dimensiuni.

Acesta este cadrul in care Maison DADOO a organizat ceremonia cuplului Theodora & George, un eveniment gandit pana la cele mai mici detalii, echipa noastra ocupandu-se totodata si de partea de Event Planning.

Setupul Logistic

Zona exterioara, aleea care coboara catre lac si zona pontonului au fost amenajate pentru cununia cuplului. Treptele au fost imbracate cu un covor de culoare alba, fiind flancate pe parti de coloane de lemn albe cu pocale cu decoruri florale. Langa apa, a fost amenajata zona de scaune, modelul ales fiind Chiavari de culoare alba. Pe ponton a fost amplasata o arcada circulara imbracata in totalitate in verdeata si flori albe si o masuta alba din lemn pentru ceremonie. Invitatii au avut parte de o priveliste de vis catre deschiderea serena a lacului.

Tot in exterior, un alt rand de scari ce duc catre intrarea in Palat au fost decorate stanga si dreapta, la baza treptelor cu decoruri florale in ton.

La intrarea in cladire, doua coloane impunatoare cu aranjamente florale de mari dimensiuni in pocal strajuiau usa principala, in interior oaspetii fiind surprinsi de o fantana arteziana din piatra, decorata in acelasi stil minimalist de greenery si mix de flori albe. Un alt Decor Focal Point care a infrumusetat spatiul a fost o structura tip poarta din lemn, imbracata in flori in acelasi stil minimalist, cromatica alb cu verde.

In interior – Sala de ceremonie a fost in sine un statement al atentiei la detalii si bunului gust, elementele de logistica integrandu-se perfect in stilul arhitectural si cromatic existent. Oaspetii au fost asezati la mese dispuse pe lung, in stil fileu, prevazute cu fete de masa albe tip black-out.

Accesoriile logistice s-au axat pe culoarea cupru – care s-a regasit atat in scaunele tip Washington, modele mixate cu spatar oval plin si gol, setul de tacamuri, precum si platourile-suport cu rama cupru.

Aranjamente Florale

Decorurile florale de pe mese au fost de mari dimensiuni, dispuse pe paralelipipezi de metal tot de culoare cupru, cu un mix de flori albe si greenery. Dintre florile si plantele folosite amintim hortensie, trandafiri, eustoma, lalele, astilbe, delphinium, symphoricarpus, viburnum, amaranthus, scabiosa, panicum, ruscus, pittosporum bicolor, salal.

La baza mesei, alternand printre paralelipipezii de metal, au fost amplasate un mix de sticlute si recipiente de sticla transparente cu plante si flori in ton, dar si lumanari pe suporti asimetrici de sticla.

Alte zone de Entertainment

O zona animata care a ajutat invitatii sa se destinda a fost situata pe terasa Palatului, unde a fost amenajata zona cu mese de Cocktail si zona de Lounge, cu canapele de catifea verzi. Un decor floral-statement a fost ansamblul de paralelipipezi din oglinda, mix dimensiuni, pe care au fost pusi cilindri de sticla asimetrici, cu decor floral in ton.
Tot pe terasa au fost pozitionate si alte puncte de atractie, precum SUSHI-barul, Coffee Bike-ul, Candy Bar-ul, Fruit Bar-ul si standurile inghetata si BBQ.

Terasa a fost impodobita cu ghirlande de becuri, care seara au creat o atmosfera romantica si relaxanta.

Pe partea muzicala seara evenimentului a fost foarte animata, fiind prezenti pentru a incanta mirii si oaspetii nume sonore precum trupele The Mob, New Vegas show, Nicolae Botgros si Orchestra Lautarii; Ionel Tudorache. Alte momente speciale au fost cvartetul Muse, iar la pian a performat Giorgio Ciabattoni.