13 mai 2020

Maison DADOO | Botez Hotel Ramada

There is no Beauty Without Color

Unele evenimente sunt pline de culoare si de metafora si mai ales in cazul unui botez de fetita, cu siguranta o cromatica vesela, plina de pasteluri delicioase si parfumate si de flori care mai de care mai frumoase asigura o atmosfera relaxata, vesela si placuta ochiului.

Botezul micutei Lara a avut loc intr-un ballroom al Hotelului Ramada, o locatie care a fost in totalitate modelata ca sa reflecte o lume de poveste, plina de culoare si care sa faca invitatii sa se simta ca intr-un basm feeric.

Setup-ul Logistic

Layout-ul salii a fost compus dintr-un mix de mese rotunde alternate cu mese dreptunghiulare, pe lung, cu fete de masa ivory si roz, accesorizate cu servete in ton.
Scaunele tip Cameleon, cu spatar cu accente aurii au conferit salii un loc elegant si discret, asortat cu numerele de masa cu tija aurie si cu suportii florilor, de asemenea din metal auriu.

Pe mese – platourile suport minimaliste, din sticla transparenta au intregit decorul, purtand pe ele meniurile de mancare in forma de cerc.

Aranjamente florale

Echipa Maison DADOO a gandit un concept floral cu arhitectura pe inaltime, mizand pe un mix and match intre doua tipuri de suporturi, in functie de forma meselor.
Astfel, pe mesele rotunde au fost create niste structuri de forma unui copac, cu mix de flori si verdeata curgatoare, care imbraca si piciorul suport pana la baza.
Pentru mesele pe lung s-a optat pentru paralelipipezi din metal aurii, cu decor floral de mari dimensiuni on top, usor curgator. Pentru a accentua inaltimea au fost folosite si crengute de Corylus.
Intre paralelipipezi, la baza mesei au fost alternate aranjamente florale in ton si lumanari led.

Totodata, in ambele tipuri de aranjamente au fost suspendate la inaltimi asimetrice sfere de sticla transparente cu lumanari led in interior pentru a crea o atmosfera romantica si intima acestui botez.

Mixul de flori si plante a fost unul foarte complex si atractiv vizual, imbinand multe culori si texturi. Dintre florile si plantele folosite putem enumera: trandafiri albi, rosii, galbeni, portocaliu deschis si roz, hortensie alba si roz pal, eustoma, orhidee phalaenopsis, viburnum, fresii, delphinium albastru, matthiola alba si roz pal, wax flower, clematis roz, ruscus, asparagus, salal, pistacia, corylus.

Alte zone de interes

Un Focal Point cu impact vizual in cadrul acestui botez a fost amplasarea la intrarea in sala, pe centru, a unei mese rotunde vintage de lemn decorata cu mix de cilindri de sticla asezati pe cuburi de oglinda, cu buchete monofloare colorate si un copac artificial tip cires inflorit de culoare roz. Pe masa, dar si suspendate de crengutele copacului in sfere de sticla au fost pozitionate si lumanari led.

O alta zona de interes a fost o caleasca de printesa, de culoare alba, care a fost decorata cu mix de flori pastel-colorat si verdeata, in ton cu restul aranjamentelor. A fost un element care a intregit conceptul de basm, iar invitatii au profitat din plin de el ca si foto-corner.

Un alt corner plin de culoare si magie a fost zona de Candy-Bar, cu un perete-fundal compus din mix de baloane aurii, roz, albe, si peach si o masa mare plina de bunatati, printre care prajituri si dulciuri personalizate cu numele sarbatoritei, dar si cu decoruri florale in ton.
Langa zona de dulce a fost pozitionat si un Mixology Bar, de unde invitatii au putut savura dintre cele mai bune cocktailuri si long drinks-uri.

Si alte zone laterale din sala au fost accesorizate cu baloane, inclusiv tavanul salii a fost si el plin de baloane colorate umplute cu heliu, de capatul firelor fiind legate flori ce pareau ca plutesc in aer.

Pe parte de muzica si entertainment – Pe langa scena unde au performat live diversi artisti si trupe, a existat si un moment de recital la pian.
La final, invitatii au fost surprinsi de tortul-macheta special creat, pe mai multe niveluri, cromatica alb-roz pal, decorat cu flori si aripi de inger.